Sorry

Sorry allemaal, loop erg veel achter met al mijn avonturen hier maar ik heb gewoon echt geen tijd meer gevonden om een bericht te kunnen maken. Morgen vertrek ik voor een 22 daagse trek door het himalaya gebergte. Samen met een gids alleen ga ik gemiddeld 6-7 uur per dag wandelen door het Annapurna landschap. Het hoogste punt wat ik tijdens deze tocht ga bereiken is 5416 meter. Hoop dat ik hier redelijk tegenkan t.a.v. de hoogteziekte maar dit ga ik zien. Beloof dat ik erg veel foto's ga maken en dat ik snel na mijn terugkomst hier in Kathmandu weer een bericht post! 

Tot snel!

Reacties 6

eva 14-10-2011 15:20

Willem,
Heel veel plezier en succes met je klimtocht!!
We zijn al aan het aftellen te januari ;-)

Maarten 14-10-2011 15:23

Das een beste tocht jongen! goed bezig! Die hoogte zal inderdaad niet meevallen, zeker omdat je zelf ook niet de kleinste bent ;-P (slechte grap, ik weet het, maar kon het niet laten)
Heel veel succes op je reis en ik kijk uit naar de foto's ervan!

Greetz, Tha King

Rieneke 14-10-2011 16:26

Geen nieuws = Goed nieuws toch? Wil alleen maar zeggen dat je daar veel dingen te doen hebt! Heel veel succes en plezier met je tocht!!! Groetjes Rieneke

Joop en Nanny 15-10-2011 22:03

Hallo Willem,

Wat een prachtige tocht zal dat worden. Geniet er met volle teugen van, maar pas goed op jezelf. Heel veel plezier. We zien nu al uit naar je verhalen en foto's.

Groetjes Joop en Nanny

Daphne 24-10-2011 14:11

Wauw! Echt super wat je allemaal doet !
En wat gaaf dat je die tocht gaat maken!
Heel veel plezier nog!

Groetjes Daphne

Heleen 27-10-2011 15:26

Hoi Willem,

leuk om te lezen wat je daar allemaal doet. Geniet van de wandeltocht, en inderdaad ik hoop dat je tegen die hoogtes kunt!

Tot februari groetjes

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer